2025
Julefrokosten serveres til selskaber fra minimum 6 personer i tidsrummet 12-21 mandag til lørdag og 12-16 søndag. Der er begrænsede pladser, så book i god tid, hvis I ønsker at spise hos os. Julefrokosten er uden bagkant, så I blive i bliver siddende indtil hyggen er drevet ovet :)
MENU:
TRADITIONEL
Marinerede sild med karrysalat, kapers og rå løg, øko-medister med brunet rødkål, anderilette med hjemmesyltede sager, lammerullepølse med grov sennep og hjemmerørt mayo, ravost med abrikoser i honning, grønkålssalat med sesam og dadler.
VEGETARISK
(Kan også laves vegansk)
Grønkålssalat med sesam og dadler, ravost med honningsyltet abrikos, hjemmelavet linse- og salviepostej samt brunet rødkål, saltbagt selleri med hasselnødder, cremet svamperilette og dilddelle med hjemmerørt vegansk remoulade.
Maden serveres med friskbagt rugbrød, lyst hjemmebag og smør ad libitum.
DESSERT
Til dessert står den på klassisk hjemmelavet ris a la mande med lun kirsebærsauce, som vi selvfølgelig også kan lave vegansk, hvis det ønskes.
Prisen er 365,- pr. kuvert.
Vil I have en skarp til silden, har vi et udvalg af gode hjemmelavede snapse, der kan tilkøbes for 450 kroner flasken.
Ligeledes har vi sød solbærrom som kan købes til ris a la manden.
Ønsker I at bestille en julefrokost i caféen, så skriv os en mail på info@dinnyeven.dk