Ingen februar uden selskab af Rockquizzen på Din Nye Ven! Kom og vær med! Rockquizzen er lavet af Anders og Christian, og den er til dig, der elsker rockmusik i alle dets afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere.  Du ved måske lidt mere end gennemsnittet – uden nødvendigvis at være nørd der kan musikeres skostørrelse og katalognumre på plader udenad. Vi bestræber os på at skabe en quiz, hvor det er de få forkerte svar, der skiller vindere fra tabere.  Det koster 40 kroner per person at deltage, og I må være op til 5 personer på et hold. Det er en god ide at have pen og papir med.  Vi quizzer i Din Nye Ven på  Sankt Peders Stræde 34 . Vi starter kl. 20:00.  Bemærk: Bordreservation er muligt, bare skriv holdnavn samt antal personer her i eventet, så sikrer vi et potentielt vinderbord til jer.  Find eventen på Facebook for tilmelding.

Ingen februar uden selskab af Rockquizzen på Din Nye Ven! Kom og vær med! Rockquizzen er lavet af Anders og Christian, og den er til dig, der elsker rockmusik i alle dets afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere.

Du ved måske lidt mere end gennemsnittet – uden nødvendigvis at være nørd der kan musikeres skostørrelse og katalognumre på plader udenad. Vi bestræber os på at skabe en quiz, hvor det er de få forkerte svar, der skiller vindere fra tabere.

Det koster 40 kroner per person at deltage, og I må være op til 5 personer på et hold. Det er en god ide at have pen og papir med.

Vi quizzer i Din Nye Ven på Sankt Peders Stræde 34. Vi starter kl. 20:00.

Bemærk: Bordreservation er muligt, bare skriv holdnavn samt antal personer her i eventet, så sikrer vi et potentielt vinderbord til jer.

Find eventen på Facebook for tilmelding.