Der kommer sus i skørterne og vind i bukserne, sådan som de 3 performancekunstnere TS Høeg, Seimi Nørregaard & Sternberg efter mange års virke ved, hvordan enhver skrå scene skal indtages med bevægelse i mere end en forstand, eftertænksomme, funky-fygende og sprælske ord og ikke mindst ledsaget af akustisk/elektronisk lyd for nogle eller bare musik for andre, om den så er stenalderisk eller futurisk swingende ...

Om de tre:

TS Høeg har siden 1980 været en markant og mangestedsværende skikkelse på den eksperimenterende scene som forfatter, saxofonist, komponist, orkesterleder og selvbestaltet ”outertainer”. Med årene er det blevet til et væld af udgivne albums og bøger, solo- og orkesteroptrædender i både Danmark og udlandet.

Sternberg er digter og især kendt for sine konceptuelle og empatiske værker og sit fokus på performances, koncerter og installationer samt for sit store engagement i utallige samarbejder siden sådan cirka år 2000.

Seimi Nørregaard er digter og koreograf. Hun er uddannet på Nordisk teaterskole i Århus i 1998 og har bl.a. arbejdet for Brandts museum i Odense. Medstifter af foreningen Uafhængige Scenekunstnere. Hun debuterede som digter i 2006 med digtsamlingen Væggene har ører.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. 

  Jesper Sternberg. Foto: Maria Dønvang.

 Jesper Sternberg. Foto: Maria Dønvang.