Kom og vær med til at fejre udgivelsen af det allersidste nummer nogensinde af A Little Less Conversation!

Udgivelsen af ALLC no.10 / ÅND bliver fejret behørigt torsdag d. 7. december! Vi begynder kl. 17. 

Oplæsningsprogrammet begynder kl. 17.30 og følgende bidragsydere læser op: 

Carsten René Nielsen
Pauline Jupin
Lars Emil Foder
Viggo Bjerring
Ida Graunbøl

Ud over oplæsninger vil der være øl, gløgg og snacks.

Tidsskriftet kan i dagens anledning købes til 80 kr. (Normalpris 100kr). 

Vi glæder os til at se jer der og I kan glæde jer til et tidsskrift med over 20 virkelig gode bud på ÅND fra en række talentfulde mennesker ♥

 

 OM ALLC No. 10 Det bliver ofte nævnt, at vi lever i en åndløs tid, men hvordan kommer det til udtryk, og er det sandt? Findes der en rigtig og forkert måde at være åndelig på? Er mennesket et åndeligt væsen? Kan vi tale om en adskillelse mellem krop og ånd, eller går vejen til ånden gennem kødet? Hvad betegnes, når vi taler om naturens ånd eller følelsen af at blive ramt af en kunstnerisk ånd? Er følelsen af ånd blot et udtryk for en tidsånd? Er de onde ånder derude eller derinde? Er det i det hele taget i den rette ånd at skrive om ånd?  Vi har selv savnet noget ”mere ånd” derude og håber på, at ALLC#10 nærmer sig svarene på alle disse spørgsmål bare en lille smule.   Bidragsydere:  Addie Nors Madsen, Ane Egebak, Barbara Amalie Skovmand Thomsen,   Carsten René Nielsen, Cindy Lynn Brown, Daniel Boysen, Elisabeth Hjortshøj Thostrup,   Hans-Jørgen Schanz,   Helene Scott, Ida Graunbøl, Ingrid Nymo Møller, Jody Barton, Lars-Emil Foder, Louise Thrane Jensen,   Mette Borup, Pauline Jupin, Rasmus Cederlund,   Sanne Bjerg, Silja Henderson, Tine Riis Andersen, Vibeke Henningsen,   Viggo Bjerring

OM ALLC No. 10
Det bliver ofte nævnt, at vi lever i en åndløs tid, men hvordan kommer det til udtryk, og er det sandt? Findes der en rigtig og forkert måde at være åndelig på? Er mennesket et åndeligt væsen? Kan vi tale om en adskillelse mellem krop og ånd, eller går vejen til ånden gennem kødet? Hvad betegnes, når vi taler om naturens ånd eller følelsen af at blive ramt af en kunstnerisk ånd? Er følelsen af ånd blot et udtryk for en tidsånd? Er de onde ånder derude eller derinde? Er det i det hele taget i den rette ånd at skrive om ånd?

Vi har selv savnet noget ”mere ånd” derude og håber på, at ALLC#10 nærmer sig svarene på alle disse spørgsmål bare en lille smule.


Bidragsydere: Addie Nors Madsen, Ane Egebak, Barbara Amalie Skovmand Thomsen, Carsten René Nielsen, Cindy Lynn Brown, Daniel Boysen, Elisabeth Hjortshøj Thostrup, Hans-Jørgen Schanz, Helene Scott, Ida Graunbøl, Ingrid Nymo Møller, Jody Barton, Lars-Emil Foder, Louise Thrane Jensen, Mette Borup, Pauline Jupin, Rasmus Cederlund, Sanne Bjerg, Silja Henderson, Tine Riis Andersen, Vibeke Henningsen, Viggo Bjerring