IMG_7301.jpg

I sidste weekend af november fyldte Din Nye Ven ti år. Et spontant barn, der startede ud som en lille usikker indiepomfrit med store drømme og børnesygedomme, har vokset sig til en velnæret halvvoksen hyggeonkel med upåklagelig god musiksmag, kulturel nysgerrighed og byens bedste venner og bekendte, selvfølgelig. 
Den dejlige transformation bliver vi simpelthen nødt til at fejre! 
Derfor håber vi at se en masse gamle som nye venner til en hyggelig fest denne lørdag. 
I dagens anledning byder vi på gratis bobler, kaffe, kage og en flot nordjysk pålægsmand!
I løbet af dagen og aftenen vil "Dj ingen ønsker" skabe god stemning med et perfekt potpourri af "the dj is talking". Et smukt koncept med små fortalte anekdoter om klassiske indiehits og dybtfølte ballader i bedste  eldorado-stil. Sidst på aftenen smutter Vinyl Ritchie bag pladespillerne og supplerer natsjusserne med dansable og fodvippende festperler på sprød vinyl. Alle er velkomne. Vi ses!