Our Soundtrack

dj-duoen OUR SOUNDTRACK spiller lydsporet til en fræk fredag aften. Profilen er alt det funky, kitschede & 100% weird-ass-filmmusik, der blev til i perioden, hvor Karl Stegger stadig var lækker! Slå mave efter aftensmaden til lidt god musik, eller kig ind til en fadøl senere. De herrer står bag pulten fra klokken 22.

Spiseklubben MAD & FAD #2

Aftenens menu vil være økologisk oksespidsbryst med små kartofler, peberrodssauce & grøn salat. Til dessert serveres banana split med vaniljeis chokoladesauce og sukkerristede nødder.  

Aftenens menu vil være økologisk oksespidsbryst med små kartofler, peberrodssauce & grøn salat. Til dessert serveres banana split med vaniljeis chokoladesauce og sukkerristede nødder.  

Kom ind til en hyggelig aften i baren, hvor vi serverer en god portion sæsonbaseret comfort food i selskab med en stor kold fadøl. Få flere oplysninger om arrangementet og tilmelding via mobilepay ved at klikke på menuen nedenfor:

Muscut plays records

 

DJ Muscut er strøget direkte fra ukraine med en varm stak tyske, russiske & amerikanske vinyler. Kom forbi til en aften med eksperimenterende elektronisk musik & krautrock. 

http://muscut.org

Den alternative musikquiz

Denne musiker har mellemnavnet Patrick, han kaster med liljer på scenen og han har skrevet et fanzine om The New York Dolls. Hvad er hans fulde navn? Hvad hedder punkbandet, hvor Henry Rollins var forsanger fra 1981 til 86? Hvilken "prins" hedder i virkelig hedden Will Oldham? Hvilket Band gemmer sig bag denne flyer? (jf. opslag)

Kan du svare på et eller flere af ovenstående spørgsmål er det på tide at samle dine klogeste musiknørdevenner og komme til quiz. Hvem ved, måske er det jer der vinder en flasker bobler og retten til at kalde sig vindertype i et halvtårs tid. 

Reglerne er simple:

- 3-5 personer pr. hold. Man tilmelder sig i hold ved at skrive en mail til info@dinnyeven.dk eller på facebookgruppesiden "Den alternative musikquiz på DNV!" .
Ved tilmelding anføres holdnavn samt navne på holdets medlemmer.

 

Har man ikke et hold kan man møde op en halv time før quizstart og - såfremt der er andre med samme problem - finde et hold.

- Vinderholdet er det hold, der besvarer flest spørgsmål. Bliver det uafgjort spilles der sudden death.