Rockquizzen på Din Nye Ven

Ingen februar uden selskab af Rockquizzen på Din Nye Ven! Kom og vær med! Rockquizzen er lavet af Anders og Christian, og den er til dig, der elsker rockmusik i alle dets afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere. Du ved måske lidt mere end gennemsnittet – uden nødvendigvis at være nørd der kan musikeres skostørrelse og katalognumre på plader udenad. Vi bestræber os på at skabe en quiz, hvor det er de få forkerte svar, der skiller vindere fra tabere. Det koster 40 kroner per person at deltage, og I må være op til 5 personer på et hold. Det er en god ide at have pen og papir med. Vi quizzer i Din Nye Ven på Sankt Peders Stræde 34. Vi starter kl. 20:00. Bemærk: Bordreservation er muligt, bare skriv holdnavn samt antal personer her i eventet, så sikrer vi et potentielt vinderbord til jer. Find eventen på Facebook for tilmelding.

Ingen februar uden selskab af Rockquizzen på Din Nye Ven! Kom og vær med! Rockquizzen er lavet af Anders og Christian, og den er til dig, der elsker rockmusik i alle dets afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere.

Du ved måske lidt mere end gennemsnittet – uden nødvendigvis at være nørd der kan musikeres skostørrelse og katalognumre på plader udenad. Vi bestræber os på at skabe en quiz, hvor det er de få forkerte svar, der skiller vindere fra tabere.

Det koster 40 kroner per person at deltage, og I må være op til 5 personer på et hold. Det er en god ide at have pen og papir med.

Vi quizzer i Din Nye Ven på Sankt Peders Stræde 34. Vi starter kl. 20:00.

Bemærk: Bordreservation er muligt, bare skriv holdnavn samt antal personer her i eventet, så sikrer vi et potentielt vinderbord til jer.

Find eventen på Facebook for tilmelding.

KBH LÆSER: Befrielsen af Elleore

Elleore luftfoto august.jpg

2002: Danmark sender sine første tropper til Helmandsprovinsen i Afghanistan. 2003: Danmark deltager i en amerikansk ledet invasion af Irak. En af de tungtvejende officielle begrundelser var at indføre demokrati. 2008: Elleoregruppen befrier mikrorepublikken Elleore. I Roskilde fjord ligger mikronationen Elleore. Indtil for ti år siden var den et monarki, men i 2008. blev den befriet af elleoregruppen og demokrati blev indført. Aktionen, dokumentationen, forfatningen og deres manifest bliver i anledning af deres 10 års jubilæum udgivet og fejret med oplæsning, fest og musik på Din Nye Ven. Kasper Porsgaard (center for vild analyse) fortæller om aktionen og manifestet og sætter den i relief. Lektor Søren Christensen præsenterer de demokratiske tanker bag.DJ Søren Christensen (Pop Revo, How does it feel to be loved, London m.m,) spiller efterfølgende op til demokratisk frihed, sammen med Benjamin Kongsted og Mads Hansen.